build professional website

Пошук по сайту

У Рава-Руському деканаті відбулась велопроща до Заглини з нагоди Дня захисту дітей

З нагоди Міжнародного дня захисту дитини 1 червня 2021 року, священниками Рава-Руського деканату УГКЦ, було організовано і проведено Прощу до Марійського відпустового Центру у с. Заглина.

З молитвою і благословенням через окроплення свяченою водою Прощу розпочали із с. Синьковичі, куди прибули також учасники велопрощі з Нової Кам’янки, Забір’я, отримавши дозвіл від медичного працівника.

СВІТЛИНИ

Під супровід Патрульної поліції ми розпочали Прощу до Заглини. Першою зупинкою біля каплички у м. Рава-Руська ми молилися за наших батьків, у с. Старе Село за всіх дітей сиріт і хворих, а також в часі Прощі жертвували свої молитви за хресних батьків і за всіх дітей!

У Заглині ми долучилися до учасників пішої Прощі зі с. Потелич і м. Рава-Руська де спільно взяли участь у Божественній Літургії, яку служили декан Рава-Руського деканату о. Роман у співслужінні о. Михайла ( с. Синьковичі). Опісля усі взяли участь у трапезі, яку підготували парафіяни храму св. Духа із с. Потелич. Трохи фізично відпочивши свято продовжилось духовною наукою для старших прочан ( провадив о. Михайло і о. Роман) і бансами для дітей, які проводили волонтери із с. Потелич. На завершення Прощі усі помолилися подячній молебень до Христа Чоловіколюбця за дітей і молодь нашого деканату. В часі Прощі хоровий супровід провадили дитячий хор зі Потелич.

Із привітальним словом до присутніх звернувся голова Рава- Руської ТГ п. іван Івануса і вручив Подячний лист від міської ради о. Роману Улицькому і всім священникам за організацію і проведення Прощі.

 

Повідомив о. Михайло Шевчук

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336