build professional website

Пошук по сайту

Продовжується візитація молодіжних спільнот єпархії, парафія св. Юрія у Червонограді

Цього разу комісія у справах молоді на чолі з владикою Петром завітали до Марійської Дружини на парафії св. Юрія, ЧСВВ, що у м. Червоноград. 

«Основна мета візитацій - дізнатись про успіхи і виклики, які є в спільнотах, а також в подальшому створити молодіжну конфедерацію спільнот. У цій спільноті будуть представники всіх молодіжних спільнот єпархії, де матимуть змогу обмінюватися досвідом, переймати цікаві практики та напрацьовувати різні ініціативи, щоб їх втілювати у своїх парафіях» - зазначив о. Йосип, голова комісії. 

СВІТЛИНИ

Зустріч розпочалась Молебнем до Богородиці, який очолив владика Петро. 

Після спільної молитви відбувалося знайомлення зі спільнотою, де їхній духівник, о. Степан Дуда, ЧСВВ розповів чим спільнота займається, як і скільки проводяться спільні зустрічі, а також кожен з присутніх розповідав про свій досвід у спільноті. 

Опісля була цікава розмова з єпископом, де молодь ставила різні запитання: про покликання владики, про ревність молитви, про стосунки з батьками та багато інших. Дружня атмосфера настільки захопила, що учасники втратили відчуття часу. Також молодь провела екскурсію в приміщені, де проходять їхні спільні зустрічі і дозвілля. 

На завершення бр. Василь Кінах анонсував молодіжну подію, яка вже відбудеться згодом, а саме 23 травня, «Молитва Вітру». Деталі про майбутню, Мега подію для молоді, озвучимо найближчим часом, тому слідкуйте за новинами!

Прес-центр Комісії у справах молоді

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336