build professional website

Пошук по сайту

Вітаємо Преосвященного владику Михаїла з Днем народження

   Єпископ-помічник Кир Петро, працівники єпархійного управління, духовенство та вірні Сокальсько-Жовківської єпархії вітають Преосвященного владику Михаїла з Днем народження.

   Преосвященний Владико Михаїле, від імені духовенства і вірних Сокальсько-Жовківської єпархії прийміть найщиріші вітання з нагоди Ваших уродин!
У цей день радіємо разом із Вами і дякуємо Господеві за дар Вашого життя. Вже багато років Ви звершуєте архиєрейське служіння для Христової Церкви. Завдяки Вашому мудрому проводу вірні Сокальсько-Жовківської єпархії постійно досвідчують невичерпне Боже милосердя через своїх душпастирів. Ваше відкрите батьківське серце огортає любов’ю кожного, кого Господь доручив Вам.
   Дякуємо Вам, дорогий Владико за свідчення віри і самопосвяти Господеві. Він покликав Вас до життя у нелегкий час переслідування Церкви. Сказавши «Так» Богові, Ви нерідко зазнавали небезпек і терпінь. Ваше нелегке священиче та єпископське служіння було позначене численними труднощами, пов'язаними з розбудовою нових єпархій воскреслої після довгих переслідувань Церкви.
   Нехай Всемилостивий Господь щедро винагородить Вас за Вашу жертовність для добра людських душ. Нехай Вам ніколи не забракне сил і наснаги у Вашому житті та служінні. Бажаємо Вам, дорогий Владико, щедрих дарів Духа Святого, радості, миру і всіх Божих ласк. Нехай віра, надія і любов, якими переповнене Ваше серце, і надалі допомагає всім прямувати дорогою спасіння та святості.

Многих і благих Вам літ!

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336