build professional website

Пошук по сайту

Тиждень соціального служіння і молодіжні спільноти

Спільнота «Не диванна молодь» м. Червоноград парафія Владичиці Богородиці

Тиждень соціальної допомоги надихнув нашу спільноту продовжити волонтерську діяльність. Дізнавшись потреби бідних сімей, ми придбали та доправили найнеобхідніше у центр місцевого волонтерського об'єднання.

Було цікаво подивитись зсередини як функціонує ця організація та долучитись до її роботи. Зараз ми плануємо продовжити волонтерську діяльність і допомагати людям не тільки матеріально, а й духовно. Маємо щодо цього багато ідей і закликаємо всіх, хто прочитав цей текст долучатись до їх доповнення і реалізацію.

Адже, багатий не той, хто має багато, а той хто може дати багато добра іншим.

Сторінка в Instagram: nedyvanna_molod

 

СПІЛЬНОТА «РАЙ-ON» с. Забужжя

Тиждень соціального служіння наш РайОN не оминув. Ми вирішили відвідати потребуючих людей, принести їм харчі і хороший настрій. Ми дізнались багато про минуле, як жили люди. Це цікаво і це підштовхнуло нас до подібних заходів. Також організували збірку грошей, які також підуть на соціальне служіння нашої парафії. Тому слідкуйте за нашим акаунтом і завітайте в наш РайОN . Будемо раді бачити, що ви долучаєтесь до наших акцій.

Сторінка в Instagram: ray.on_

 

СВІТЛИНИ

 

Спільнота «Ελεος» смт. Гірник

Цього тижня спільнота «Ελεος» проводила тиждень соціального служіння.Власноруч виготовили листівки  «Купи квиток - зроби до Бога крок», які давали усім хто долучався до благодійної акції в храмі Введення в храм Пресвятої Богородиці смт Гірник, а на виручені кошти спільнота придбала найнеобхідніші продукти харчування для потребуючих сімей та подарувала пакунки тим, кому це було справді необхідно.

Сторінка в Instagram: mxc_eleos

 

Спільнота «BozeVilni» м. Кам‘янка-Буська

Щоб зібрати кошти для благодійної акції, спільнота «BozeVilni» організувала «Гаражний розпродаж».  Щоб люди мали змогу не лише скласти пожертву, але й придбати цікаву річ для себе.
Вже зовсім скоро "BozeVilni" придбають за пожертвувані кошти продукти для потребуючих та завітають до них у гості.

Сторінка в Instagram: bozevilni

 

Спільнота «ДоброДії» с. Старий Добротвір

Друзі, «Добродії» активно готуються до благодійної акції в тиждень соціального служіння.

Наша мета – допомогти тим, хто справді цього потребує. Тож ми вирішили купити певні продукти/речі та роздати людям, які не можуть цього собі дзволити матеріально, а дехто й через фізичну неспроможність. Впевнені, що ми можемо зробити людей щасливішими, і, повірте, що те, над чим ми зараз працюємо, точно викличе щирі та позитивні емоції.

Сподіваємося на вашу молитовну підтримку

МХС "Dobrodiyi",

Творіть добро разом з нами!

Сторінка в Instagram: dobrodiyi

 

Спільнота «Марійська Дружина» м. Червоноград парафія св. Йосафата

Допомога своєму ближньому — один з найкращих проявів любові.

У місті Червоноград відбувся благодійний захід «Світло для світу», за участю спільноти «Марійська дружина»

Метою заходу був збір коштів для діток, що потребують нашої матеріальної підтримки, наразі це Тимофійко Піскунов і Павлик Троцько.

Діти та дорослі провели час з Богом та друзями. Молодь приготувала інтерактиви, ігри, міні-реколекції та молитви Тезе для усіх бажаючих.

Сторінка в Instagram: mariyska_druzhuna

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336