build professional website

Пошук по сайту

Різдвяне привітання владики Михаїла Українському Воїну

РІЗДВЯНЕ ПРИВІТАННЯ
керівника Департаменту військового капеланства
Патріаршої курії УГКЦ

Дорогий Український Воїне,
Христос народився!

Таїнство Різдва Христового – це радість приходу Божого Сина у світ, який наповнений болем і стражданням людини. Бог любить людину по-справжньому, тому стає таким, як ми, приймає всі наші рани, аби подарувати остаточне зцілення. Прихід Божого Сина у світ нашого життя дає нам можливість довіритися Богові так, як Бог довірився нам, попри всі наші обмеження, поза якими є Бог. Предвічний Бог входить в людську історію як людина бідна та беззахисна. Бог стає бідним, щоб збагатити нас. У Вифлеємській печері Він, Творець світу, стає цілком доступний кожному – без умов, без обмежень, без меж. Новонароджений Спаситель запевняє нас, що Він завжди поруч, особливо тоді, коли ми переживаємо розпач, розчарування та зневіру. «З нами Бог!» – голосимо у різдвяних піснеспівах, щоб наповнити своє життя силою знову для нас народженого Бога.

Цього року ми святкуємо Різдво в особливих умовах болю, спричиненого пандемією коронавірусу та тривалою війною на сході України, яка продовжує забирати життя найкращих синів і доньок нашого народу. Тому сьогодні, цього Різдва, ми ще більше потребуємо Божої присутності та сили, яка виходить далеко за межі людських страхів і сумнівів, щоб запалити на обріях людського життя світло живої надії.

Дорогі військовослужбовці, щирим серцем вітаю сьогодні кожного з вас від імені усіх військових капеланів Української Греко-Католицької Церкви та працівників Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ! Бажаю всім вам та вашим рідним справжньої радості дітей Божих, веселих свят Різдва Христового та щасливого, мирного і благословенного Нового року!

Христос народився!
Славімо Його!

+ МИХАЇЛ (Колтун),

керівник Департаменту військового капеланства

Патріаршої курії УГКЦ

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336