build professional website

Пошук по сайту

У Марійському духовному центрі "Заглина" відсвяткували празник положення чесного пояса Пресвятої Богородиці

У неділю, 13 вересня, у Марійському духовному центрі "Заглина" була відслужена урочиста Архиєрейська Божественна Літургія з нагоди празника положення чесного пояса Пресвятої Владичиці нашої  Богородиці. Це Архиєрейське богослужіння очолив владика Миколай (Бичок) - єпископ Мельбурнської єпархії святих апостолів Петра й Павла УГКЦ, у співслужінні з владикою Петром (Лозою) - єпископом-помічником Сокальсько-Жовківської Єпархії та духовенством УГКЦ. 

СВІТЛИНИ

Під час своєї проповіді владика Миколай наголосив всім вірним, які зібралися в цей празничний день, про велике місце та роль Пресвятої Владичиці нашої Богородиці як в історії спасіння усього людського роду так і в житті кожного з нас, адже вона повсякчасно заступається за нас - своїх духовних дітей та зносить до свого Сина, а нашого Господа Ісуса Христа свої численні моління. Саме тому владика закликав всіх присутніх завжди прибігати у своїх молитвах та молитовно простягати руки до нашої Небесної Матінки, через заступництво якої ми можемо отримати від Господа безліч ласк та незмірну благодать.

На завершення Божественної Літургії, Кир Петро звернувся зі словом подяки до владики Миколая за його присутність та глибоку архиєрейську науку для всіх присутніх на сьогоднішньому святі. Опісля, двох архиєреїв привітав о. Михайло Захарко, який, від імені всіх паломників, висловив владикам велику подяку за їхню батьківську науку та архиєрейське благословення.

Повідомив піддиякон Августин Тимчак   

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336