build professional website

Пошук по сайту

Духовне слово владики Михаїла в день похорону митр. прот. Богдана Левицького

Духовне слово владики Михаїла в день похорону митр. прот. Богдана Левицького!!!

Ми всі, без вийнятку, є перед лицем життя і смерті, перед загрозами хвороби і нещасних випадків, перед життєвими труднощами своїми і ближніх, а також перед викликами віри, надії, любові і нашого з вами християнського покликання.
Катехизм навчає, що Церква є присутня в нас через дію Святого Духа у всякому часі. Церква посеред "переслідувань світу і втіх Божих" крокує історією, щоб "явити у світі" таїнство Воскреслого Христа.
Серед усіх переслідувань за фактом загроз для нашого життя є Воскреслий Христос з усією своєю Доброю Новиною, який каже: " Не бійтеся, це Я" /Йо 6.16-21/. В очах переслідованої нас смерті, яка явила свою смертельну дію на нашому братові у священстві, ми скріплені вірою в Ісуса Христа сподіємомося, як для себе, так для всіх у вірі кращих перемін на землі і у вічності.
При цій нагоді висловлюямо співчуття з усіми засмученими, в надії, що наш смуток повернеться в радість, як і рівно ж терпіння нашого спібрата у священстві ієрея Богдана востануть на вічну пам'ять нам і усім в небі. Амінь.

+ Михаїл

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336