Пошук по сайту

Останні пісні о. Андрія Щепана

5 вересня 2011 року не стало серед нас о. Андрія Щепана. Пам’ять про нього залишається у серцях тих людей, з якими він жив, яким уділяв Святі Тайни, яким проповідував Слово Боже і для яких співав. Останні дві пісні, які виконував о. Андрій у складі тріо священиків «Новий час», ще не знані для більшості людей, тому подаємо запис цих піснеспівів.

 

 

Інші повідомлення:

«Це не був вогонь, що пожирає; це не були хвилі, які можуть захлиснути пристрастями; це було спокійне, тихе, як Боже дихання, служіння», - так священнодіяв покійний о. Андрій Щепан

Відійшов у вічність о. Андрій Щепан

Довідка
Гурт священиків «Новий час» – це творчий колектив священиків Сокальсько-Жовківської єпархії (о. Роман Назаркевич, керівник, о. Мирослав Ковальчук та о. Андрій Щепан). Учасники колективу, виконуючи водночас священичий обов’язок на своїх парафіях, несли Боже слово до людей ще й за допомогою концертів. Це були виступи у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській областях, у Києві, на Волині. Вітала їх Польща, Італія... «Новий час» став постійним учасником фестивалів духовно-патріотичної пісні. Найбільше колектив виступав у селах Західної України. Усього виступів було 353. У творчому доробку священиків записані два музичних альбоми – «Подай мені руку» та «Щастя бажаємо вашому дому».

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336