Пошук по сайту

Cвято святих безсрібників Косми і Дам’яна

 

15 листопада Преосвященіший Владика Михаїл Колтун, Єпископ Сокальсько-Жовківський, прибув з пастирським візитом у село Убині, Кам’янка-Бузького району, Львівської області, де очолив святочну Архиєрейську Літургію з нагоди храмового празника святих безсрібників і чудотворців Косми і Дам’яна. 

 

Під час Літургії Владика Михаїл наголосив, що «...наше життя залежить від того, як ми себе поводимо супроти Бога, супроти чистоти нашої віри, любови, сподівань. І в цей нелегкий час випробування ми повинні задуматися над своїм життям, ми мусимо спам’ятатися. А найголовніше, ми мусимо надіятися на Божу ласку, силою якої можемо з вірою наступати на змія, пити отруту і нам, завдяки Божому зціленню, це не пошкодить. Але мусить бути сильна віра...».

 

Після Літургії Преосвященіший Владика привітав парафіян із празником, а також місцевого пароха  отця Володимира Процика з 70-тиліттям від дня народження і 20-тиліттям священства, і побажав «...витривалості у земному житті і жертвенного служіння для утвердження Христового миру і любові між людьми».

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336