Пошук по сайту

Візитація дитячого будинку сімейного типу у с. Потелич

2 січня 2020 р. Б., єпископ-помічник Петро (Лоза) та синкел у справах монашества Сокальсько-Жовківської єпархії о.Ярослав Малиш, відвідали Дитячий будинок сімейного типу у с. Потелич, Рава-Руського деканату, яким опікуються сестри згромадження св. Йосифа.

СВІТЛИНИ

В цей день владика Петро у співслужінні присутніх священнослужителів о. Ярослава Малиша та о. Ярослава Федуніва, ЧНІ звершив Архиєрейську Божественну Літургію і виголосив проповідь.

 "Маємо радість, що можемо вас відвідати в часі, коли готуємося до приходу Різдва, приходу Божого Сина на землю, як людини. Коли Бог прийшов на землю - прийшла радість. Хочемо щоб Він народжувався в наших серцях та домах. Христос приходить до нас, щоб пригорнути до свого серця. Часом здається, що Бог нас залишив, але коли говоримо про вічне життя, то знаємо, що для кожної безсмертої душі Господь готує рай. Коли кажемо, що Господь добрий, то не можемо уявити, що він може щось зробити злого для людини. Господь є той, хто підтримує людину" - із проповіді владики Петра.

Звертаючись до сестер Архиєрей наголосив на служінні, яке вони прийняли у монашестві, а також служать для дітей.

Прес-служба єпархії  

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336