Послання 2024

Пошук по сайту

Запитів «відкрив двері для Ісуса Христа»

22 - 29 березня 2015 р. Б. у храмі Святого Архистратига Михаїла селища Запитів Новояричівського деканату відбулися святі місії з Святим Папою Іваном Павлом ІІ, під час яких душпастирі намагалися «оживити парафію» закликаючи: «Запитів, відкрий двері для Ісуса Христа!».

Духовні науки проводили отці ЧСВВ: о. Теодозій Янків, о. Корнилій Яремак, о. Микола Козелківський та брат Яків. Місіонери привезли ікону Святого Івана Павла ІІ Папи Римського та мощі.

Отець Теодозій розповів, що особисто був знайомий з Святим – папою. «Папа Іван Павло ІІ перемагав зло, перемінював обличчя цього світу не армією, а Ісусом Христом, Пресвятою Євхаристією, - зазначив місіонер. – Неймовірно важко йти шляхом постійного навернення, до правди, бо кожна людина знаходиться під постійною спокусою влади, майна, егоїзму і корупції».

Місіонери провадили науку для дітей, молоді та дорослих, молилися за хворих. Отці Василіяни благословляли парафіян мощами святого та освяченою олією. На завершення уся парафія разом відновила обіти святого Хрещення, урочисто приступила до Святого Причастя та отримала апостольське благословення і повний відпуст.

Впродовж усіх днів святих місій у храмі було відслужено 20 Літургій, де перебувало багато людей із Запитова, і навколишніх сіл.

Повідомила Тетяна Малицька

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336