Послання 2024

Пошук по сайту

«Святий Миколай у Сулимові»

19 грудня у парафії Вознесіння Господнього УГКЦ с. Сулимів Дублянського деканату урочисто вшановували святого отця Миколая.

Найбільше цього дня чекала парафіяльна дітвора, яка ще задовго до свята писала листи, вчила вірші та пісеньки для отця Миколая. Ще перед Службою Божою діти приступили до святої тайни Покаяння, щоб зустріти святого з чистою душею, адже Миколай приходить тільки до чемних дітей.

На Святій Літургії в часі проповіді діти, молодь та дорослі уважно слухали про життєвий шлях Чудотворця. Після Служби Божої в гості до всіх дітей завітав дорогий гість св. Миколай. Зустрічали Миколая голосним співом пісні «Ой хто, хто Миколая любить».

Участь у виступі брало близько тридцяти дітей катехитичної школи, який підготувала вчитель християнської етики, Ганна Михайлівна Бобко.

Отримавши даруночки діти щиро дякували Миколаю за його щедрість і обіцяли кожної неділі бути в храмі, добре вчитися та слухати старших.

По завершенні до всіх присутніх із словами подяки звернувся о. Роман Малькевич, дякуючи Миколаю за візит і просячи про ще один дарунок для нашої України, а саме про мир, спокій і злагоду.

Повідомив о. Роман Малькевич, настоятель парафії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336