Пошук по сайту

Веселі канікули жовківських аніматорів

Коли сонячні дні літа добігали до свого завершення, жовківські аніматори вирушили у мандри до селища Славське, де весело відсвяткували День прапора та День Незалежності нашої держави.

Для молоді це була прекрасна нагода відпочити як тілом, так і духом: після доволі плідного року відновити сили, набратися енергії, здружитися, адже попереду новий навчальний рік, нові ідеї, на втілення яких потрібно чимало наснаги та запалу.

«Чому ми обрали саме гори? Тому що гуртом чи поодинці – гори завжди манять до себе. Тут не потрібно шукати цікавих місць, вони – повсюди… В Карпатській тиші все так ясно і просто… Все ідеально-гармонійно – залишається тільки ловити моменти та насолоджуватися ними…», – розповідають аніматори.

Ця поїздка принесла усім неабияку користь та радість. Усі учасники, незалежно від віку веселилися, як діти: щиро, відкрито, по-справжньому.

Аніматори підкоряли вершини гір Тростян та Погар із гаслом: «Слава Україні». Дорогою, розкинули шестиметровий синьо-жовтий стяг – прапор нашої неньки України, співали українських пісень, веселилися, танцювали банси і просто раділи. Пейзажі природи, які розкинулися, неможливо передати жодною камерою. Їх краса безгранична, безмежна і непередбачувана…

Втомлені, але щасливі, аніматори повернулися додому з новими ідеями. У подорожі-мандрівці, вони ще більше зрозуміли, що молодь потребує веселих канікул та відпочинку, адже кожен із них по-справжньому відкривається в неформальній обстановці.

Учасники висловлюють щиру вдячність о. Веніямину Чернезі, ЧСВВ, за сприяння культурно-відновлювальному відпочинку аніматорів м. Жовква.

Повідомила Галина Шиделко

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336