Пошук по сайту

Християнський табір для дітей с. Сулимів

У серпні при парафії Вознесіння ГНІХ УГКЦ проходив літній християнський табір для дітей.

Ініціатором проведення табору виступив адміністратор парафії о. Роман Малькевич. Проводила табір молодь церкви святого свящ. Йосафата м. Жовкви: Оля Тарасюк, Христина Кобрин, Яна Курило, Вікторія Мариневич, Вероніка Голінка, Іра Стрижик, Андрій Мариневич, Юра Грещак та Андрій Бомчик.

Учасниками християнського відпочинку було більше сорока дітей, не тільки греко-католицької, але і православної конфесії с. Сулимів.

Протягом тижня діти разом молились, слухали катехитичних наук, брали участь у конкурсах, вікторинах, естафетах. Вчились танцювати банси, ставили вистави, дивились релігійні фільми та мультфільми, малювали, співали і гарно проводили час із Богом.

Останнього дня на запрошення о. Романа в гості прибув голова екологічної комісії Сокальсько-Жовківської єпархії о. Тарас Дзьоба, який виступив з екологічною лекцією «Земля - моя домівка», закликаючи дітей берегти природу і не забруднювати її. Лекція була надзвичайно цікава та змістовна, проходила з переглядом мультфільмів на екологічну тематику та у виді гри.

Завершився табір спільною молитвою та словами вдячності о. Романа, як для волонтерів так і усіх дітей.

Повідомила Олена Генжало

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336