Пошук по сайту

«Веселі канікули з Богом» у Добросині

З 20 по 23 серпня у селі Добросин при храмі Воздвиження Чесного Хреста Господнього, з ініціативи та благословення о. Богдана Мурованого, проходив щорічний літній християнський табір «Веселі канікули з Богом».

У заході взяли участь близько 70 дітей, учнів 2-3 класів катехитичної школи ім. о. Теодора Зради віком від 8 до 14 років. Протягом цих днів аніматори Малицька Тетяна та Цюпка Оксана проводили зустрічі на тему «Заповіді Божі», «Ціна справжньої дружби» та «Говори завжди правду».

На початку кожного дня усі спільно молилися, щоб провести день на славу Божу. Протягом Веселих Канікул діти завзято виконували завдання, поставленні аніматорами. Під час «великої гри» молодь продемонструвала свої фізичні та акторські здібності.

Кожен день для дітей запам’ятався веселими іграми, змаганнями, естафетами, працею в групах, катехизацією, бансами, новими друзями та піднесеним настроєм.

Під час одного з гуртків усі діти власними руками виготовили «Листівки - подяки» для військових, які захищають нашу Батьківщину на Сході.

По завершенні о. Богдан вручив дітям грамоти учасника «Веселих канікул з Богом».

«Канікули з Богом» надали можливість маленьким християнам пізнати суть і важливість християнства, вдосконалитися у саморозвитку, познайомитися та віднайти нових друзів та весело провести час.

Повідомила Оксана Цюпка

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336