Пошук по сайту

«Царська трапеза» у Полоничах

З 28 липня по 2 серпня у парафії Св. Архистратига Михаїла с. Полоничі Буського деканату проходив літній християнський табір за програмою «Царська трапеза».

Участь взяли сорок чотири дитини різного віку. Провідниками табору були Машкаринець Христина і Кондюх Ярина студентки III курсу соціальної педагогіки Українського Католицького Університету. Їм активно допомагала парафіяльна молодь, зокрема Москва Оля та Залуцький Юрій. В організаційних питаннях виявили свою підтримку і батьки дітей.

Кожний день розпочинався щоденними молитвами і Св. Літургією у парафіяльному храмі. Після Св. Літургії були різні ігри, банси, конкурси, практичні заняття, майстер класи. Діти мали змогу краще пізнати «Царську трапезу» - Св. Літургію. У передостанній день діти приступили до Св. Тайни Покаяння і на Св. Літургії до Св. Причастя.

На закінчення літнього табору діти разом з батьками помолилися подячний Молебень до Матері Божої. Батьки організували солодкий стіл, в часі якого кожен мав можливість висловити пережиті почуття і взаємні слова подяки. Табір завершився святковою ватрою при якій діти співали пісні, танцювали, а провідники проводили різноманітні конкурси і всі весело проводили час.

За час літнього християнського табору діти фізично відпочили та духовно збагатилися.

Повідомив Юрій Залуцький

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336