Послання 2024

Пошук по сайту

Під час Тижня духовності школярі дослухалися до Слова Божого

Святе Письмо навчає: «Не хлібом єдиним житиме людина, а кожним словом, що походить з уст Божих». До слова Божого як невичерпного джерела Божої мудрості дослухалися увесь тиждень учні Мацошинської ЗОШ під час Тижня духовності.

Протягом семи днів, як у калейдоскопі, змінювалися заходи, покликані розвивати духовність учнів. Запам’яталися учням духовна наука «Про піст і молитву», година спілкування «Найбільша є любов», дитяча Хресна дорога у храмі, виховні години у кожному класі на духовну тематику.

Учні початкових класів залюбки подивилися мультфільми «Мудра пані», «Енні». Переглянувши фільм «Павло – емісар», учні 5-9 класів збагатилися знаннями про навернення до Бога, служіння Йому та мученицьку смерть апостола Павла.

Бажаючі змогли реалізувати свої мистецькі здібності в майстер-класі з написання писанок. Учні виливали свою любов до Бога також у малюнках на духовну тематику. А під час проведення літературно-музичної композиції «До притч уста мої відкрию, розкажу тайни предвічні» і Господь, і глядачі тішилися з натхненно розказаних віршів, проспіваних пісень та інсценізованої притчі.

У рамках Тижня було проведено також весняну толоку «Школа – наш дім, хай буде затишно в нім», «поліковано» книжки у шкільній бібліотеці.

Кожен учасник свята був щасливий від того, що прославив Бога тим даром, який він отримав від Господа. А ще – тішився маленькими сувенірчиками на духовну тематику, що постійно нагадуватимуть йому про Ісуса Христа.

Повідомила Денис Г. В., вчитель основ християнської етики
Мацошинської школи Жовківського району

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336