Послання 2024

Пошук по сайту

Тиждень духовності у Сопошинській школі

З ініціативи катехитичної комісії Сокальсько-Жовківської єпархії на базі шести районих відділів освіти та м. Червонограда, які знаходяться на території єпархії було проведенно тиждень духовності у школах та дошкільних установах. Цей тиждень духовності проходив з 17 по 23 березня 2014 року.

У Сопошинській ЗОШ кожен навчальний день розпочинався із спільної молитви і короткого духовного слова о. Ярослава Петрухи, настоятеля парафії.

На протязі цілого тижня проходила акція «Передай слово Боже ближньому», де учні через електроні носії (флешку, диск) передавали аудіо запис Нового Завіту своїм друзям, знайомим, односельчанам з метою, «щоб Боже Слово звучало всюди».

Для наймолодших учнів 1-2 класів був проведений конкурс «краща розмальовка на великопісну тему». Учні 3-4 класів також брали участь у конкурсі «кращий малюнок духовного змісту».

Учні 5-7 класів брали активну участь у проведенні акції «Таємний друг», де на протязі цілого тижня молились, робили добрі справи, а в кінці готували подаруночки для своїх таємних друзів.

У суботу проведено акцію «Разом дбаємо про чистоту довкілля», де учні старших класів долучились до молодіжної організації «Спільна Справа» та прибрали і впорядкували могили на цвинтарі та біля капличок.

Спільна Хресна Дорога в парафіяльному храмі Собору Пресвятої Богородиці, перегляд мультфільму «Притчі Ісуса» з учнями молодших класів і художнього фільму «Відкритки для чуда» з учнями старших класів, конкурс на кращу стінгазету, духовні зустрічі з священиками двох конфесій і інші заходи, які проходили в часі цього тижня дали можливість духовно пробудитись і підготуватись до найбільшого християнського свята Воскресіння Христового.

Повідомив о. Роман Малькевич
Вчитель християнської етики
Сопошинської школи

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336