Послання 2024

Пошук по сайту

«Пісня нас єднає – Бога прославляє», - духовний вечір у Підгірцях

27 жовтня в народному домі с. Підгірці, Бродівського району відбувся духовний вечір «Пісня нас єднає – Бога прославляє». Творче свято організували учасники Марійської Дружини та молодь спільно з настоятелем храму блаженного Миколая Чарнецького і 25-ти новомучеників.

«Скріпляймо наші серця надією на Боже милосердя», – розпочала ведуча свята – голова Марійської Дружини Оксана Тишко, запросивши благословити початок дійства о. Тараса Дзьобу.

Віршем про таланти, авторства владики Михаїла Колтуна, розпочав своє слово священик зазначивши: «Ми повинні горнутися до того, що нас об’єднує, а не роз’єднує, а єднає нас усіх Христос. Саме тому наша віра у Христа оспівана дитячими голосами в піснях об’єднала нас усіх у цьому залі», – наголосив отець у вступному слові.

Окрім пісень та віршів у виконанні Підгорецької молоді на святі виступили також учасники катехитичної школи з смт. Олеська.

В часі концертної програми отець Тарас привітав учасників Марійської Дружини з її 23-ю річницею та подарував кожному вервицю. До привітань долучився і брат Степан з Підгорецького Василіянського монастиря.

Завершився духовний вечір переглядом християнського кінофільму, темою якого було відкриття внутрішнього світу людини, який виявляється у щоденному ставленні ближніх одне до одного.

Наприкінці діти подякували настоятелю парафії за спільне свято та подарували вервицю із цукерок, побажавши священику солодкої молитви.

Повідомила Оксана Тишко

Світлина: парафіяльний храм у с. Підгірці

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336