Послання 2024

Пошук по сайту

«Віра – ключ до неба», - гасло християнського табору в Червонограді

З 15 по 21 липня на парафії св. Йосафата м. Червонограда проходив літній християнський духовно-відпочинковий табір «Веселі канікули з Богом».

У таборі, який проводили дев’ять сестер згромадження «Воплоченого Слова», щодня брало участь понад 250 дітей віком від 6 до 16 років. Сестрам допомагало близько 30 аніматорів з парафії. Гаслом табору були слова «Віра – ключ до неба». Усі діти були поділені на 5 команд: «богоносці», «визнавці», «сторожі», «апостоли» і «місіонарі». Кожного дня діти збагачувалися вірою через Св. Літургію, ігри, конкурси, катехизацію, молитву на вервиці, працею в гуртках, співом пісень, бансами і т.д. Мабуть найцікавіше для дітей було у третього дня, тому що за перемогу у різних іграх – призом була солодка вата. Радості дітей не було меж.

Особливою подією під час канікул, стала проща до місця, де 69 років тому у цей день загинула блаженна сестра Тарсикія Мацьків. Там діти з уважністю слухали про її життєвий шлях і смерть, а потім по групах молилися вервицю у різних наміреннях, а по дорозі назад, ще мали коротеньку молитву у парку біля фігури Матері Божої. У останній день канікул, молоді хлопці аніматори показали усім присутнім коротку виставу про блаженного о. Омельяна Ковча, даючи усім науку як треба любити Бога і ближнього.

А на завершення табору усі учасники отримали цікаві книжки і морозиво. Сумно було розлучатися з сестрами, але Бог їх кличе далі для здійснення добрих справ. В подяку за проведення табору, аніматори зробили гарні подарунки – плакати з фотографіями під час табору і кошички з солодощами.

Повідомила Оля Пелипишин, аніматор парафії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336