Пошук по сайту

АНОНС! Молитовний марафон за прославу о. Кирила Селецького

Оголошуємо 30 днів молитви за прославу Слуги Божого о. Кирила Селецького.

28.04.2022 – 27.05.2022

До уваги духовенства та вірних УГКЦ!

У четвер 28 квітня 2022р. духовенство Сокальсько-Жовківської єпархії розпочинає тридцятиденний  молитовний марафон за прославу Слуги Божого о. Кирила Селецького.

Цей захід є відповіддю на заклик Архиєрейського синоду єпископів УГКЦ: призивати у труднощах заступництва слуг Божих, щодо яких проводяться беатифікаційні процеси і, усвідомлюючи славу їх святості, поширювати їх приватний культ у нашому народі.

Загальна тривалість молитви – не більше 10 хв

Кожного дня священники читатимуть уривки з творів о. Кирила та цю коротку молитву:

МОЛИТВА ЗА ПРОСЛАВУ СЛУГИ БОЖОГО О. КИРИЛА СЕЛЕЦЬКОГО

Милосердний Боже!

Дякуємо Тобі за всі добродійства, якими Ти наділив свого вірного слугу о. Кирила Селецького. З любові до Тебе він щиро турбувався про душі, дбаючи про їх освячення та спасіння. Натхнений Твоїм Духом, він допоміг убогим дівчатам відповісти на поклик Христа і став батьком багатьох черниць.

Покірно просимо Тебе, Господи, прослав слугу Твого тут на землі, і через нього даруй нам благодать, про яку молимось (), щоб ми, заохочені прикладом його праведного життя і через його заступництво в Небі, йшли дорогою до Світла – Ісуса Христа, якому з безначальним Отцем і Животворящим Духом честь, поклін і слава на віки вічні. Амінь.

Отче наш …, Богородице Діво…, Слава Отцю…

Живе ТБ транслюватиме молитву щодня о 19:50. 

Ласкаво запрошуємо до спільної молитви (кожен у своїх намірах!) через надійне заступництво Слуги Божого о. Кирила Селецького.

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336