build professional website

Пошук по сайту

Військовим передано реанімобіль від українців Іспанії та Італії

24 березня владика Михаїл Колтун, головний капелан УГКЦ, поблагословив та передав військовим автомобіль швидкої допомоги, який придбали українці з Іспанії та Італії.

Реанімобіль відправляється у зону проведення бойових дій в повній комлектації та з необхіними речами, серед яких засоби гігієни і навіть продукти харчування. Слугуватиме медично-транспортний засіб в 66-му Львівському військовому мобільному госпіталі.

Дякуючи жертводавцям, серед яких багато парафіян УГКЦ, архиєрей наголосив: «Священики і вірні є чутливими на портреби українського війська. Люди, які виїхали з України заробляють не лише на хліб насущний, бо їхнє служіння та ініціатива спрямовані до більшого: до життя українського народу, для його процвітання і добробуту. Ми дякуємо тим людям, їхнім провідникам, за старання, які сьогодні втілюються в життя нашого війська і України».

На завершення владика-капелан вручив начальнику автомобільної служби мобільного шпиталю документи на автомобіль і передав іконки з молитвами для тих, кого перевозитимуть в цьому реанімобілі.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336