Пошук по сайту

Капелани УГКЦ і поранені військові на дружній зустрічі з Лицарями Колумба

У суботу, 20 травня, у місті Лурд, Франція, під час 59-го Міжнародного військового паломництва поранені українські військові разом із владикою Михаїлом Колтуном, керівником Департаменту Патріаршої курії УГКЦ у справах душпастирства силових стуктур України, та отцем Любомиром Яворським, заступником керівника Департаменту, взяли участь у дружній зустріч, організованій католицькою організацією Лицарі Колумба, Нью Гейвен, США.

Головний Лицар Колумба Карл Андерсон щиро подякував український делегації за те, що відгукнулася на запрошення і взяла участь у дружньому заході. Також запевнив про постійну пам’ять про Україну та український народ у молитвах.

Владика Михаїл у свою чергу висловив подяку за гуманітарну та всебічну допомогу і духовну підтримку, яку Лицарі Колумба постійно надають Україні.

Цього року за фінансової підтримки Лицарів Колумба 5 військовослужбовців, що були поранені в зоні АТО, змогли взяти участь у військовому паломництві до Лурду. Поїздку ще п’ятьох військовослужбовців-учасників АТО підтримала німецька сторона.

Нагадуємо, що 19-21 травня у французькому містечку Лурд проходить 59 Міжнародне військове паломництво. Українська делегація бере участь у паломництві вже 21 раз.

Прес-центр Департаменту Патріаршої курії УГКЦ

у справах душпастирства силових структур України

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336