Пошук по сайту

Помічники Святого Миколая – 2017

От і завершилася щорічна благодійна акція «Помічники Святого Миколая»-2017, яка проходила з благословення Владики Сокальсько-Жовківського Михаїла Колтуна, та була організована БФ «Карітас»-Сокаль, Союзом Українок Сокаля, Товариством захисту дітей-інвалідів «Надія», газетою «Голос з-над Бугу» за потужної медіа підтримки ТРК «Сокаль».

Акція проходить уже 17 років. Щорічно до неї долучаються десятки підприємств, організації Сокальщини, пересічні громадяни міста та району.
Щиро дякуємо також усім – усім сокальчанам, відомим нам і невідомим, які приносили одяг та солодощі для потребуючих діток.
Загалом організаторам акції вдалося зібрати: 31 496 грн та 100 доларів США, солодощі, фрукти, іграшки та одяг. Волонтерами акції – старшокласниками СШ №3 м. Сокаля було спаковано 640 подарунків для дітей з особливими потребами, дітей загиблих та поранених учасників АТО, потребуючих дітей Сокальщини.
18 грудня 2017 р.Б. в приміщенні «Карітас»-Сокаль відбулося свято Миколая, вже традиційно організоване пластунами станиці «Сокаля». На свято завітали представники компанії «Клінгспор», голова Сокальської РДА п.Р.Токай та голова Сокальської районної ради п.М.Пасько. Миколай роздавав діткам подарунки, пластуни бавили дітей іграми та забавами. Окрім того, «Помічники Святого Миколая» - Союз Українок Сокаля 18 грудня відвідали діток, які перебувають у дитячому та інфекційному відділеннях Сокальської лікарні. Організатори акції ще кілька днів будуть роздавати подарунки хворим та потребуючим діткам, а всім «Помічникам Святого Миколая» бажають щедрого Миколая, здоров’я, достатку, добра та миру.

 За матеріалами М. Яремчук

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336