Пошук по сайту

Вітаємо нашого Архиєрея

Єпископ-помічник Петро Лоза,
єпархійне управління, духовенство,
видавничий відділ «Джерело Життя» та вірні Сокальсько-Жовківської єпархії
щиро вітають правлячого архиєрея Кир Михаїла Колтуна з ювілеєм єпископської хіротонії. 

Свято чуда Архистратига Михаїла велична і знаменна подія в житті Церкви, адже 25 років минуло від часу Вашої хіротонії, як першого нововисвяченого єпископа в Україні після виходу Церкви з підпілля, відкривши нову сторінку в її житті та історії, даруючи новітнього Апостола для народу Божого.
За цей час ввірена Господом Вам паства і духовенство збільшилися в рази. Були підйоми і падіння, радості і смутки, але провидіння Господнє вело Вас архипастирською дорогою, святий Михаїл охороняв, а Мати Божа покривала своїм омофором.
Насамперед висловлюємо Вам щиру вдячність за велику батьківську любов, яку Ви випромінюєте і даруєте нам, повагу, прекрасний приклад ревного служіння Господу, відкрите-добре серце, самовіддану і великодушну працю у Господньому Винограднику.
У наш нелегкий час Ви несете людям слово Боже, наповнюєте наші серця добром, взаємопорозумінням, радістю, Божою Благодаттю, здійснюєте вагомий внесок у відродження духовних цінностей, ведете нас до спасіння, відроджуєте історичні традиції нашої численної пастви та Церкви, а також піклуєтеся про духовну опіку та розвиток українських воїнів, дбаєте про Богом сотворений світ.
Нехай Господь, Пресвята Богородиця та Архистратиг Михаїл завжди оберігають Вас від усіх негараздів і дарують Вам здоров’я тілесне і міцність духовну, мир, душевний спокій, благополуччя та довголіття.

З низьким поклоном Вас вітаєм
О дорогий Владико наш!
У цей знаменний світлий час.
Хай Бог Вас щедро нагородить,
Здоров’я, ласк Вам не щадить,
На Божій ниві працю Вашу
Нехай Господь благословить!
Прийміть, наш дорогий Владико,
Частинку нашого тепла.
Нехай Господь Вам помагає,
В служінні, в справах і трудах,
І весь Ваш шлях благословляє
На многії і благії літа!

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336