Пошук по сайту

«Подаруй ангелу крила», - стартує доброчинна реставраційна ініціатива для відновлення унікального храму с.Підгірці

 

В рамках віднови пам’ятки архітектури національного значення храму Воздвиження Чесного Хреста і Св.Йосифа Обручника  у с.Підгірці парафіяльна громада розпочинає безтермінову доброчинну реставраційну ініціативу «Подаруй ангелу крила».

Добродіями було передано ряд старовинних сакральних скульптур, які за різних історичних обставин зазнали пошкоджень та потребують реставрації, зрештою як і сам храм. Одними з таких скульптур є ангели у яких пошкодженні або відсутні частини рук, ніг, а також - крила.

Відтак для втілення амбітної мети 14 жовтня на свято Покрову Божої Матері у парафіяльному храмі с.Підгірці (навпроти замку) відбудуться доброчинні святкові заходи.

11:00 - Святочна Літургія та освячення копій чудотворних ікон західної України,  12:30 -  Благодійний концерт камерного ансамблю, а відтак свято сирника та ярмарок. Громада запрошує усіх бажаючих на святкування та просить підтримати відновлення історичного храму який є пам’яткою архітектури національного значення XVIII ст.

Даруючи «ангелу крила», ви окрилюєте свою душу добром за яке Господь завжди винагороджує сторицею, - наголошує у своєму зверненні-запрошенні  настоятель о.Тарас Дзьоба.

pidgirci.org

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336