Пошук по сайту

У Брюховичах проходять спільні реколекції єпископів УГКЦ та РКЦ в Україні

З 27 по 30 листопада у реколекційному центрі Львівської архиєпархії УГКЦ у Брюховичах тривають спільні реколекції для греко-католицьких та римо-католицьких єпископів. Духовні науки провадить отець Джермано Марані, ТІ, професор Східного папського інституту.

Упродовж трьох днів учасники реколекцій мають змогу слухати духовні науки, присвячувати час молитві та роздумам, а також брати участь у Божественних Літургіях у візантійсько-українському та латинському обрядах.

Варто зазначити, що в четвер також відбудеться братня зустріч греко-католицьких та римо-католицьких єпископів України. Під час зустрічі будуть говорити про душпастирство молоді, опрацювання питальника для секретаріату Папського Синоду, про акцію «Папа для України» та про співпрацю між реорганізованим технічним комітетом і місцевими Католицькими Церквами в Україні та інші питання.

На братній зустрічі доповідатимуть владика Клаудіо Гуджеротті, Апостольський нунцій в Україні, владика Едвард Кава, Єпископ-помічник Львівської архидієцезії, та голови молодіжних комісій УГКЦ та РКЦ в Україні.

Департамент інформації УГКЦ

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336