Пошук по сайту

В Сокальсько-Жовківській єпархії відбулося чергове засідання у справах родини

5.12.2017 Відбулося чергове засідання Комісії у справах родини Сокальсько-Жовківської єпархії. Сам Архиєрей Кир Михаїл Колтун розпочав зустріч спільною молитвою шостого  часу.

Присутні: Кир Михаїл Колтун, о. Роман Стецко, о. Віталій Лупій, о. Іван Вихор, о. Василь Гершон, о. Тарас Дітчук, о. Тарас Лепех, о. Юрій Мовчан.

У пастирському слові Владика подякував за старання та сумлінне служіння священикам, відповідальним за передподружні приготування у деканатах, а також наголосив на пріоритетних напрямках у 2018 році а саме: реколекції для подружніх пар, реколекції для священичих сімей, реколекції для їмостей, форум сімей.

СВІТЛИНИ

Беручи до уваги загрози та виклики суспільства, які працюють над знищенням інституту сім’ї, Архиєрей заохотив всі парафіяльні спільноти та єпархійні комісії до співпраці і молитви на благо родини.

Отці-референти єпархіальної комісії у справах родини підсумували успіхи, яких вдалося осягнути у 2017 р. та звернули увагу на труднощі та шляхи їх вирішення для кращого служіння родині.

Подав о. Роман Стецко

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336