Пошук по сайту

Інтелектуальна гра "Що, Де, Коли" на рівні Сокальсько-Жовківській єпархії

З нагоди відзначення 150 років канонізації св. Йосафата Кунцевича та 125 – річчя від дня народження ісповідника віри патріярха Йосифа Сліпого, відбулася християнська інтелектуальна гра  «Що? Де? Коли?» на тему: «Чеснота чи гріх?» серед учнів катехитичних шкіл Сокальсько-Жовківської Єпархії. Гра проходила 18 листопада 2017 р. Б. в місті Дубляни, у Львівському національному аграрному університеті. Турнір розпочався молитвою у студентському храмі.

СВІТЛИНИ

Готові до боротьби і переповненні емоціями учасники з головою занурились у змагання. Спершу між собою змагались молодші учасники турніру ( 10 -13 років) а після обіду старші учасники (14-17 років).

В грі взяло участь 26 команд. Усі команди були достойними суперниками та перемогли найкмітливіші. Гра проходила в святковій  і піднесеній атмосфері. Радісним посмішкам не було меж. Це було свято всієї Єпархії. І перемогу в першій віковій категорії здобула команда «Радість Потелича» з села Потелич Рава-Руського деканату. Друге місце у цій же категорії здобула команда «Глорія» Старобродівського деканату і третє команда «Діти радості» з Червоноградського деканату. У другій віковій категорії перше місце здобула команда Старобродівського деканату «Ніка», друге команда «Жертовні» з Червоноградського деканату і третє команда «Astra» Сокальського деканату. Переможців чекає ще наполеглива праця, адже тепер вони змагатимуться на всеукраїнському рівні.

Христина Пукшин і с. Олімпія Федун ЗССЙО

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336