Пошук по сайту

Перші плоди вишколу «Думай. Дій. Твори»

Хоч у двері наполегливо стукає вже другий місяць осені, яскраві фотографії й досі нагадують про насичене подіями літо. Цікаві знайомства, нові друзі, веселі подорожі, ігри, банси й багато-багато дітей. Такі літні спогади залишилися у шістнадцятьох "свіжоспечених" аніматорів-волонтерів Сокальсько-Жовківської єпархії. Цей вишкіл було організовано Центром Академічного Душпастирства при Патріаршій Комісії у Справах Молоді за сприянням голови Молодіжної Комісії Сокальсько-Жовківської єпархії отця Василя Кметя.

СВІТЛИНИ

Ще весною вони брали участь у двох модулях тренінгового курсу "Думай. Дій. Твори" та здобували практичні навики на тренінгових таборах у с. Варяж, та у смт. Запитів. А вже літом наші аніматори самі організовували парафіяльні табори  "Веселі канікули з Богом". І як результат наполегливої праці: за два місяці було проведено 8 таборів. Веселитися й навчатися разом з Богом мали можливість діти та молодь зі сіл Себетів, Опільсько, Любеля, Хлівчани, Рем'язівців, Нем'яча, Щуровичів та Королівки.

Важливою складовою кожного табору була коротка катехизація. Протягом всіх днів діти навчалися катехизи разом з Незнайком. У перший день вони ділилися знаннями про Бога, а потім складали Його образ. Навчання другого дня стосувалось хресної жертви Ісуса Христа та розповідало про безмежну любов Бога. Третій день був присвячений совісті як «рентгену», який допомагає кожному розпізнавати гріх. Катехизація четвертого дня розповідала дітям про Тайну Сповіді, як можливість попросити вибачення у Бога. А ось останній день розмова йшла про життя вічне – своєрідне підсумування попередніх катехиз.

Сотні фотографій, десятки друзів, унікальний досвід, незабутні спогади та щирі усмішки – такі канікули точно можна назвати "крутими". Особливо, коли разом з нами є Бог!

Прес-служба Центру академічного душпастирства при Комісії у справах молоді УГКЦ

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336