Пошук по сайту

Допомога дітям Героїв

22 січня у дитячій студії «Сто талантів», що діє у БФ «Карітас»-Броди відбулась зустріч волонтерів Спілки української молоді (СУМ) тернопільського осередку та дітей військовослужбовців, що є учасниками АТО.

СВІТЛИНИ

Гості побажали дітям щасливого дитинства, успіхів у навчанні, здійснення всіх заповітних мрій та передали подарунки, зібрані сумівцями діаспори, які мешкають в Канаді, Сполучених Штатах Америки та Великобританії.

«Це вже третій рік поспіль СУМ організовує таку доброчинну акцію, девізом якої є: «Теплом зігріємо серця»», покликану допомогти українцям в нелегких умовах життя». – говорить Леся Голик, - «Нехай ці подарунки принесуть Вам радість. Ми розуміємо, що найскладніше у даній ситуації дітям військовослужбовців, бо батьків часто немає вдома. Ви не залишаєтесь байдужими і дуже вболіваєте за нашу країну».

Захід проведено в рамках проектів «Українська мережа дитячих і сімейних центрів надання комплексної допомоги дітям у важких умовах життя і їх сімей» та «Соціальна та психологічна підтримка дітей учасників АТО» і це є свідченням того, що українці світу підтримують свою країну у важкий час, піклуються про родини тих, хто сьогодні стоїть на захисті незалежності і суверенності нашої держави.

Довідка

Спілка української молоді – молодіжна виховна організація, яка займається вихованням молоді на християнських та патріотичних засадах у дусі свого гасла «Бог і Україна».

Спілку засновано у 1925 році в Києві. У 1946 році СУМ було відновлено в повоєнній Німеччині, з того часу організація поширює свою працю у 10 країнах світу в Західній Європі, Північній і Південній Америці та Австралії.

В основі виховної системи СУМу є теоретичні напрацювання Григорія Ващенка  – відомого українського педагога, який вперше розробив систему національного виховання.

Повідомила Галина Труфанова

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336