Пошук по сайту

Відбулись тренінги на тему чесноти тверезості

Відбулись тренінги про чесноту тверезості для школярів м. Жовкви - 9 листопада, м. Кам’янка-Бузька - 10 листопада, та м. Броди - 11 листопада.

«Хто з вас хоче бути щасливим?», - таким питанням розпочалася зустріч, яку провів о. Дмитро Польовий, керівник руху «За тверезість життя» на теренах Сокальсько-Жовківської єпархії. Усі підносили руку. Це цілком зрозуміло, бо ми усі прагнемо щастя, ми створенні для щастя. Але на питання: «Хто, коли виросте, хоче стати алкоголіком?» усі сміються, зрозуміло безглуздість питання. В більшості ці юні особи є далекі від алкогольної тематики, але дехто вже пробував, дехто вже іноді випиває, а дехто вже знає, що таке похмілля.

Така статистика: Україна займає перше місце в світі за рівнем дитячого алкоголізму, мінімум 40- 45% дітей після 14 років вже тісно «товаришують» з алкоголем.

«Можна багато писати праць, доповідей, звітів, можна збирати вчених мужів на конференції та наради. Але, я рахую, найкраще це просто йти до дітей, і з повагою і любов’ю, розповідати їм правду», - зазначив проповідник.

СВІТЛИНИ

Повідомив о. Дмитро Польовий

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336