Пошук по сайту

Школа соціального підприємництва у Бродах

3 - 4 червня 2016 року у Бродах відбувся дводенний тренінг «Основи соціального підприємництва», який провели досвідчені тренери IMPACT HUB Odessa Марина Плужник-Гладир, Олександр Славський та Михайло Плужник-Гладир.

Організатор тренінгу – БФ «Карітас»-Броди. У тренінгу взяли участь представники 12 громадських організацій і благодійних фондів міста Броди, загалом 20 осіб.

Тренінг включав в себе ознайомлення з соціальним підприємництвом, його реальними прикладами в безлічі сфер нашого життя, основами залучення ресурсів (фінансових, людських і матеріальних), маркетингом і поширенням свого проекту, юридичними аспектами такої діяльності, спілкуванням з владою. Кожен учасник тренінгу мав можливість презентувати власну бізнес-ідею соціального проекту та отримати професійні коментарі і поради тренерів.

Проведений захід отримав багато позитивних відгуків від учасників, адже участь у ньому, окрім набутих знань, дозволила налагодити нові контакти з потенційними партнерами.

«Це було ефективне використання часу. Для тих, хто хоче рухатись вперед, рекомендую відвідувати подібні заходи», - ділиться враженнями соціальний педагог БФ «Карітас»-Броди Любов Мірецька.

«Легко, просто, доступно, з гумором. Хороша інвестиція в ефективність нашої роботи", - доповнює Мирослава Островська, представниця АІС.

Ми впевнені, що за результатами тренінгу, кожен учасник буде здатний організувати активність в своїй галузі і створити свій особистий проект в напрямку соціального підприємництва.

Галина Труфанова

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336