Пошук по сайту

Єпархіальні катехити взяли участь у навчальній програмі у Львові

15 - 17 січня 2016 року катехити Сокальсько-Жовківської єпархії, а також студенти першого і другого курсів Катехитичного-Педагогічного Інституту УКУ, які навчаються у м. Жовкві, взяли участь у реколекційно-навчальній програмі, яка відбулася у приміщенні Львівської духовної семінарії Святого Духа у м. Львові.

Першого дня о. Ігор Бойко, ректор семінарії, читав лекції з біоетики. Назар Дуда викладав про застосування активних методів навчання в катехизації. Тему «Богослов’я ікони» представила М. Цимбаліста.

Другого дня відбулася зустріч з протосинкелом нашої єпархії о. мітратом Володимиро Коткевичем щодо активності катехитів у Стратегії УГКЦ «Жива парафія», а також у проведенні заходів з нагоди Ювілейного Року Божого Милосердя. Учасники програми були ознайомлені з новинками навчально-методичної літератури.

В неділю, на звершення зустрічі група катехитів та студентів були на Божественній Літургії в соборі Святого Юра, відвідали крипту; а згодом під проводом викладача мали екскурсію у Національному музеї на виставці ікон.

Повідомила Марія Яремчук, староста першого курсу

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336