Пошук по сайту

Педагогічні працівники взяли участь у науковому семінарі в Києві

За сприяння Комісії у справах освіти і виховання Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ 15 серпня 2015 року, педагогічні працівники Жовківського району мали змогу взяти участь у Всеукраїнській науково-методичному семінарі «Позитивна соціальна взаємодія у навчально-виховному процесі».

Єпархію представляли також делегати від Новояричівського та Бродівського деканатів.

Семінар відбувся у м. Київ на базі міського будинку вчителя за участі освітян, науковців, громадських, релігійних діячів та представників батьківської громади. Відкрив роботу науково-методичного семінару Владика Йосиф Мілян. У невимушеній атмосфері відбувся діалог учасників Всеукраїнського семінару із Його Блаженством Кардиналом Любомиром (Гузаром).

Плідною була робота у таких тематичних майстернях: «Християнське виховання в сучасній школі», «Школа і родина – міцний і дружний колектив», «Сучасні виклики в християнськй освіті», «Школа, церква, родина», «Психологічна майстерня».

Учасниками Всеукраїнського науково – методичного семінару було визнано важливість побудови позитивної взаємодії для сучасного суспільства на основі християнського бачення людини в освітньо-виховних процесах та спрямованості особистості до зрілості.

Завершилось перебування учасників науково-методичного семінару на вечірній молитві у Патріаршому соборі Воскресіння Хрестового на Лівобережжі Дніпра з нагоди 2-ої річниці освячення храму.

Сліпець С. Ю., методист відділу освіти Жовківської РДА

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336