Пошук по сайту

Єпархіальні комісії застановляються над пожвавленням служіння для людей

24 березня в Єпархіальному управлінні відбулася робоча зустріч єпархіального архиєрея Михаїла з головами комісій на тему «служіння для людей».

У зустрічі взяли участь: о. Володимир Коткевич – керівник втілення стратегії «Жива парафія», о. Михайло Ткачів – душпастирство охорони здоров’я, о. Петро Звір – комісія родини, о. Роман Стецко – передподружня катехизація, о. Віталій Лупій – відділ паломництв, о. Роман Возняк – допомога воїнам і постраждалим внаслідок війни, та о. Іван Венгрин – молодіжна комісія.

Архиєрей закликав присутніх розвивати «служіння ради блага людини», «дбати за людей і так працювати, щоб вірні знали, що Церква ними переймається». У душпастирстві в різних ділянках людського життя треба консолідувати зусилля і поглиблювати працю для окремих груп чи сфер життєдіяльності, які потребують присутності священнослужителів. Також наголошено, що всі комісії та відділи мають співпрацювати, щоб налагодити ефективність душпастирського служіння.

Окремою темою стало обговорення актуальності духовного проводу молодих пар, щоб превентивно допомогти уникнути певних проблем у сім’ях.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336