Пошук по сайту

Тиждень екологічного навернення в єпархії

Протягом тижня, 9-15 березня 2015 року, в Сокальсько-Жовківській єпархії пройшов ряд екологічних заходів реалізованих у рамках Великопісної ініціативи Бюро УГКЦ з питань екології «Екологічне навернення для порятунку створіння».

Зокрема, цього тижня референт Бюро УГКЦ з питань екології у Сокальсько-Жовківській єпархії о. Тарас Дзьоба зустрівся з очільником Державної екологічної інспекції у Львівській області п. Романом Дасюком, з яким обговорив потенційну співпрацю між екоінспекторами та священиками в межах єпархії.

Цього ж дня відбулася зустріч екорефернета єпархії із керівником Департаменту екології та природних ресурсів у Львівській обласній, на якій було обговорено втілення співпраці, зокрема організацію екологічних флешмобів, інформаційної еко-пропоганди у ЗМІ, а також просвітницької роботи в районах області.

Також цього тижня священик-еколог відвідав дві школи в Дублянах та Малехові, де представив великопісну екологічну ініціативу, розповсюдив флаєри та періодику Екобюро.

В рамках зустрічі із протопресвітером Дублянського деканату екореферент попросив про підтримку ініціативи «Не підпалюй!» та «Великдень без пластикових квітів».

На завершення тижня у Хрестопоклонну неділю референт виголосив екологічне повчання в рамках багатотисячної хресної ходи містом. Учасники ходи отримали також флаєри видавництва Бюро УГКЦ з питань екології.

Повідомляє Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336