Пошук по сайту

«Християнське виховання на основі вчення Андрея Шептицького», - семінар у Сокалі

26 листопада в приміщенні Сокальської спеціалізованої школи №3 відбувся семінар-практикум на тему: «Християнське виховання на основі вчення митрополита Андрея Шептицького».

Семінар організував голова комісії родини Сокальсько-Жоківської єпархії УГКЦ священик Петро Звір. У заході взяли участь священики Сокальського деканату, вчителі та учні 11 класів, вчителі християнської етики Сокаля та навколишніх сіл, багатодітні матері та гості.

Семінар розпочався молитвою, яку провадив о. Ярослав Кащук, духівник школи, та продовжила вчитель християнської етики п. Галина Венгрин презентацією «Християнське виховання в суспільстві». Учні 11 класу підготовили та показали презентацію «Життєвий і творчий шлях митрополита Андрея Шептицького». Отець Йосип Скоробогатий розповів присутнім про родину як основу церкви, а отець Василь Городецький аналізував виховання на основі творів великого Митрополита.

В ході семінару присутні слухали концертну програму підготовлену учнями та вчителями, а також мали можливість поставити запитання священикам (відповідав отець-канцлер Роман Синицький), багатодітним матерям, вчителям-катехитам.

Завершився семінар молитвою митрополита Андрея Шептицького за Український народ. Після цього усі присутні змогли почастуватися чаєм із тістечками, запропонованими комісією у справах родини Сокальсько-Жовківської єпархії.

Повідомив о. Петро Звір

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336