Пошук по сайту

«Щиро про важливе» з старшокласниками Червонограда

З метою виховання дітей та учнівської молоді 18 березня 2014 року у актовій залі ЧЗШ №1 відбулася духовно просвітницька зустріч учнів 11 класів ЧЗШ №1, №2, №4, №5, №10 (аналогічна відбулася цього ж дня у Червоноградській гімназії для учнів гімназії та шкіл № 3, 8, 9, 12) з випускником Львівської Духовної семінарії Святого Духа, фахівцем комісії УГКЦ в справах родини Дмитром Романком.

Час інтерактивної бесіди «Щиро про важливе» була дуже доброзичливою. Учнів цікавили питання дружби, товаришування та взаємин між дівчатами і хлопцями.

В ході зустрічі учні ознайомились з особливостями типу характеру та мислення у дівчат і хлопців, статистичними даними, які характеризують сучасні сім’ї в Україні.

Щире спілкування слухачів з лектором показало, що сучасні школярі поважають християнські цінності, стараються дотримуватись їх в повсякденному житті.

Цікаві, а часом жартівливі відповіді Дмитра Романка викликали велику зацікавленість у старшокласників. Зустріч тривала майже дві години та духовно збагатила всіх присутніх.

Повідомили учасники зустрічі

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336