Пошук по сайту

«Дитина в медіа-світі», – семінар для вчителів християнської етики

27 лютого в приміщенні Українського Католицького Університету проходив семінар на тему: «Дитина в медіа – світі – можливості та загрози». Організатором даного заходу стала комісія УГКЦ у справах освіти та виховання.

Учасниками семінару були представник різних єпархій УГКЦ. Сокальсько-Жовківську єпархію представляли вчителі християнської етики Жовківського району, о. Роман Малькевич – с. Сопошин та Нова Скварява, Віхоть Мирослава Станіславівна – м. Жовква ЗОШ №2, Коткевич Надія Мар’янівна – с. Мервичі, Мізерник Надія Романівна – с. Гряда, Шпік Надія Іванівна – Великі Грибовичі та Михалевич Оксана Ярославівна – смт. Куликів.

Протягом вісьмох академічних годин учасники мали змогу прослухати надзвичайно цікаві та актуальні в даний час теми. Зокрема торкались питань, яким має бути батько, учитель та педагог, вплив відео-ігор на свідомість дитини, необхідність медіа-освіти в сім’ї, школі та суспільстві. Конкретні практичні поради, як контролювати час дитини, зокрема щодо користування комп’ютером, перегляд уривків із мультфільмів, слайдів допомогли краще зрозуміти дану проблему.

Доповідачами були Світлана Когут – кандидат педагогічних наук, доцент, заступник завідувача кафедри загальної та соціальної педагогіки гуманітарного факультету ВНЗ «Українського Католицького Університету» та с. Малгожата Вієчковська – педагог, медіа-експерт, організатор численних зустрічей з батьками та вчителями у Польщі, Австрії та Україні.

Завершилась зустріч врученням сертифікатів, спільною молитвою та фотографією.

Повідомив о. Роман Малькевич

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336