Пошук по сайту

Старшокласників заохочують до тверезого способу життя

Цими передсвятковим тижнями у школах, в межах Сокальсько-Жовківської єпархії, проведені зустрічі з старшокласниками на тему тверезого способу життя.

Отець Дмитро Польовий, керівник програми, наголосив: «Старання з подолання алкогольних «традицій» особливо актуальне у перед святковий час. Розуміючи, що наша праця є «краплею в морі», ми не втрачаємо віри у нашу справу, віри у нашого Творця і Спасителя, віри у нашу молодь. Наша молодь має майбутнє, і наше завдання зробити його тверезим. Тому рух «За тверезість життя» в Сокальсько-Жовківської єпархії буде продовжувати свою працю, бо «вода і камінь точить», - підсумував душпастир.

Візити були здійснені з 25 листопада по 17 грудня 2013 року, у 24 школи. Захід здійснювався за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту та управління освіти.

11 грудня о. Дмитро Польовий завершив просвітницьку програму у школах Буського району. Доступно і по-науковому священик розповів старшокласникам про згубний вплив алкоголю на організм людини. До акції долучилися місцеві священики о. Михайло Смачило та о. Андрій Баглай. Школярі трьох загальноосвітніх навчальних закладів м. Буська, смт. Красне, смт. Олеська та с. Ожидова стали активними учасниками діалогу на тему поширення алкоголізму серед молоді та боротьби з алкогольною залежністю.

Повідомляє Світлана Лабінська, методист РІМЦ

ФОТОРЕПОРТАЖ

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336