Пошук по сайту

«Духовне виховання дошкільнят», – другий тур семінару для вихователів

З ініціативи єпархіальної комісії у справах освіти і виховання 13 листопада у Червоноградському дошкільному навчальному закладі № 9 «Ангелятко» знову відбувся семінар на тему: «Духовне виховання дошкільнят».

На цей раз учасниками були представники Сокальського, Жовківського, Бродівського, Буського, Кам’янка-Бузького, Радехівського районів та м. Червоноград.

Після спільної молитви біля скульптури Божої Матері, що на подвір’ї садочку, методисти районних відділів освіти з питань дошкілля, завідувачі дитячих садочків, методисти та вихователі, яких зібралося понад двадцять осіб, переглянули презентацію діяльності даного дошкільного навчального закладу, ознайомилися з методичними напрацюваннями проведення занять та у теплій дружній атмосфері обмінялися досвідом праці у царині духовного виховання діточок.

Чудовим поетично-пісенним привітанням від дитячого церковного хору «Ангелятко» парафії Пресвятої Богородиці Владичиці України, смачним частуванням та подячною молитвою завершився даний семінар.

Повідомляє комісія у справах освіти і виховання

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336