Пошук по сайту

Душпастирство тверезості звітує про діяльність у єпархії

Цієї весни праця руху «За Тверезість Життя» розпростерлася від самих західних околиць нашої єпархії аж нас схід і з півночі на південь.

А саме у м. Рава-Руська, наука в школі-інтернаті, с. Забір’я (Рава-Руський деканат) наука в школі. Науки для школярів с. Паликорови (Підкаміньський деканат), смт. Підкамінь у загальноосвітній школі та школі-інтернаті для слабочуючих дітей, також відбулись місії тверезості закладенням «Золотої Книги Тверезості» у селі Паликорови.

Приємно було відвідати школярів у м. Сокалі (школа №3) та с. Забужжя, які теж підготували цікаві презентації на тему шкідливих звичок.

Відбулись місії тверезості у селі Потелич (Рава-Руський деканат), де відчувалась столітня молитовна аура яка присутня у цьому древньому храмі Святого Духа. Також були проведені тематичні зустріч з школярами с. Зарудці (Дублянский деканат).

Було проведено два десятиденні реабілітаційні курси, де були вірні і з нашої єпархії. Та понад два десятки терапевтичних зустрічей із залежними та членами їх родин.

о. Дмитро Польовий,
голова підкомісії «За Тверезість Життя»

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336