Пошук по сайту

У Лешкові сестра Згромадження св. Йосифа провела Канікули з Богом

Радісною порою, для дітей парафії Положення пояса Пресвятої Богородиці с. Лешків Сокальського деканату, були Веселі Канікули з Богом з 4 по 10 липня, які проводила с. Мар’яна Власенко, Згромадження св. Йосифа.

Тема Канікул звучала: «Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя!»

Щоденно діти у спільній молитві просили Божого милосердя для нашої України, воїнів, молились у різних наміреннях. Катехизація допомагала виховувати у дітей одну із важливих морально-духовних якостей – милосердя, щоб вони могли зрозуміти, що людина – особливе творіння Боже; у часі гри вчились бути добрими, ввічливими, справедливими і співчутливими; співали пісні.

На логотипі Ювілею Божого Милосердя ми бачимо Ісуса, Який несе на собі грішника – загублену вівцю, тому під час майстер-клас з допоміжних матеріалів робили овечку, яка символізувала, що ми Божі овечки, а нашим Пастирем є Ісус Христос.

Веселі Канікули з Богом завершились подячною Святою Літургією, після якої діти представили своїм батькам та усім парафіянам невеличкий концерт, в якому показали свої знання, які здобули протягом тижня. На домашнє завдання дітям було дано пам’ятати про вчинки милосердя, які повинні чинити іншим.

Повідомив о. Ігор Пунь, настоятель парафії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336