Пошук по сайту

У Сокалі священики поблагословили відкриття Центру допомоги учасникам АТО

2 березня у Сокалі розпочав роботу Центр допомоги учасникам АТО, який поблагословили священики: Роман Синицький, канцлер єпархії, та Зеновій Буньо, декан Червоноградський.

Священики провели молитву та освятили приміщення Центру. Отець-канцлер подякував всім, хто долучився до цієї справи і запевнив «духовну підтримку з боку Церкви».

Відкриття Центру стало можливим завдяки співпраці Управління праці та соціального захисту Сокальської РДА (Володимир Огінський), Громадської ради при РДА (Мар’яна Яремчук) та Червоноградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (Наталка Костишин), і підтримано Сокальською районною державною адміністрацією.

Організатори дякують усім причетним до цієї події: громадським та волонтерським організаціям, державним установам, Сокальській міській та районній радам та усім небайдужим. Сподіваються на позитивні результати подальшої не декларативної, а дієвої співпраці.

Центр допомоги учасникам АТО чекає на відвідувачів за адресою: м. Сокаль, вул. Героїв УПА, 11 (у приміщенні Управління соціального захисту населення Сокальської райдержадміністрації) Тел.: (03257) 7-29-55

Прес-служба єпархії. Олег Пелих

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336