Пошук по сайту

Свято дружби і відмінного настрою у Підкамені

Нещодавно в селищі Підкамінь відбулась дитяча ігротека «Ура канікули».

Свято відбулося в рамках проекту «Розвиток молодіжних волонтерських програм на парафіях», що реалізується парафією Успення Пресвятої Богородиці УГКЦ, за підтримки Львівської освітньої фундації.

Участь у заході взяло 75 дітей та молоді: 45 представників місцевої громади та 30 гостей, що прибули на свято з с. Паликорови, Бродівського району у супроводі свого духовного наставника о. Василя Гершона та директора Паликоровівського НВК Андрія Івасюти.

Свято розпочалось Молебнем до Пресвятої Богородиці. Пізніше дійство перенеслось на Підкамінський стадіон, де граючись, діти змагалися між собою. 

Програма заходу складалась із 14 цікавих конкурсів та розваг, серед яких були і спортивні змагання, ігри на швидкість та кмітливість, творчі змагання, вікторина. Особливий інтерес викликала гра «Захоплення скарбу», де учасники  намагалися якнайшвидше захопити скарб команди супротивника. В цю гру діти готові були грати знову і знову. У перерві між змаганнями діти та молодь танцювали банси, веселились.

Ніхто з учасників ігротеки не залишився без приємних сюрпризів та подарунків. Пройшовши всі випробування, команди були нагородженні не лише пам’ятними призами, але й зарядом позитивних емоцій та гарного настрою.

Повідомила Любов Мірецька,

голова молодіжної спільноти парафії Успення Пресвятої Богородиці

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336