Пошук по сайту

Канікули з Богом у парафії с. Заводське

У парафії селі Заводське Олеського деканату з 9 по 14 серпня 2016 року відбулися канікули з Богом.

На запрошенням настоятеля храму Успення Пресвятої Богородиці о. Юрія Годіся до парафії приїхали два брати семінаристи ІV курсу – Данчук Тарас та Годісь Володимир, студенти Івано-Франківської Духовної Семінарії, та дві дівчини Маляр Наталія та Маляр Оксана із спільноти Марійської дружини села Реклинець.

Кожного дня отець молився разом з діточками, після чого аніматори починали свою програму.

Першого дня було знайомство з дітками, яких на початку було небагато. Тоді наші аніматори розповіли дітям та молоді про рік Божого милосердя, після того почалися веселощі: ігри, банси, вироби з паперу, малювання плакатів.

На наступний день діток значно побільшало, помолившись почали говорити з дітками про нашу екологію, чому її треба берегти і як правильно використовувати Божі дари, які є на нашій землі. Діти уважно слухали і задавали питання, на які аніматори з радістю відповідали. Також діточки отримували екологічні призи у вигляді наліпок та закладок.

Третього дня після спільної молитви була наука про гріх, як він нищить людину. Аніматори навели гарний приклад показавши експеримент: як гріх впливає на людську душу і як Боже Милосердя у святій тайні Сповіді очищає її. Тоді почали танцювати банси. Аніматори навчили дітей нових християнських пісень, пісень з рухами.

Четвертого дня була підготовлена тема: чому потрібно ходити до церкви в неділю і свята? Діти охоче слухали і давали запитання, тоді починалися командні ігри, перетягування канату, та ще багато різних забав.

А в суботу в останній день аніматори пригадали дітям про все те, що вони говорили протягом цілого тижня. Також намалювали плакат з ділами милосердя для тіла і для душі, приготували пісеньки для батьків.

У неділю, після Божественної літургії, діточки виступили перед своїми батьками і парафіянами храму Успення Пресвятої Богородиці, та усіма гостями показавши, що вони навчилися за цей короткий час, усі захоплено споглядали на виступ. Діти задали батькам запитання: як батьки можуть виявити свою любов по відношенню до них? Відповідь була, що батьки проявляють свою любов коли навчають дітей молитися і разом з ними ходять на Богослужіння до церкви. А на закінчення заспівали пісню «Боже, дякую Тобі» та передали послання від Ісуса. Усі діти були задоволені канікулами і просили усіх аніматорів приїхати на наступний рік.

СВІТЛИНИ

Повідомив Мирослав Тимчишин та парафіяльно-інформаційна служба

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336