Пошук по сайту

Розповідь про Тиждень Духовності у Великогрибовицькій школі

У рамках Тижня духовності у Великогрибовицькій ЗОШ  І-ІІІ ст. було проведено численні заходи як церковного та суспільного характеру, що дає змогу виховувати нашу молодь в дусі християнської моралі.

СВІТЛИНИ

Навчальний тиждень розпочався спільною молитвою о. Михайла (духовного наставника нашої школи), вчителя основ християнської етики Ніни Шпік, дирекції школи, учнів та батьків за родину, за дітей.

Вчителем основ християнської етики Н. І. Шпік було організовано екскурсію у м. Львів в Собор Св. Юра, де діти збагатились духовно і набрались життєвої сили та мудрості.

До 125-річчя Й.Сліпого активом школи, випущено газету «Блаженніший Й. Сліпий», в якій висвітлено його головну думку: «Батьки, християнська родина – це основа здорового суспільства, народу, нації. Це запорука їх росту і сили!».

У релігійному куточку школи учні старших класів провели молитву на вервечці до Матері Божої Неустанної помочі . Діти у своїх молитвах просили захисту і здоров’я для воїнів АТО, їх сімей, щоб на нашу землю прийшов мир, а у кожну родину спокій та добро.

У школі також пройшла виставка учнівських плакатів під гаслом «Віра без діл - мертва».

На продовження Тижня духовності в храмі свв. Косми і Дем’яна у п’ятницю пройшла Хресна дорога з учнями та батьками. Діти ще раз відчули і зрозуміли суть і необхідність молитви в житті людини. Отець Михайло наголосив дітям, що духовність не має початку і не закінчується, що молитва – це цілюща сила, це розмова з Богом і необхідно молитись не тільки за власні потреби, а й за свою країну, її захисників, її добробут.

Повідомили: Ніна Шпік та Галина Васьків

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336