Пошук по сайту

Декан Дублянський душпастирює в дошкільному навчальному закладі

Нещодавно в селі Малехів у приміщенні будинку «Просвіта» відбулася урочистість з нагоди випуску дітей дошкільного навчального закладу, в якій взяв участь парох села – о. Ігор Боднар, декан Дублянського деканату.

Свято розпочалося з Божого благословення, яке дітям уділив о. Ігор, а тепле, духовно-батьківське слово зігріло парафіяльну спільноту людей та діточок, до яких отець неодноразово приходив протягом цілого року. В цей особливий день всі із задоволенням спостерігали за виступами маленьких артистів та підтримували їх оплесками. Свято пройшло у теплій, затишній, родинній атмосфері.

Дошкільний навчальний заклад с. Малехів працює за пріоритетним напрямом – християнське виховання. Завдання та місія закладу – розвиток і плекання духовного світу дитини, формування духовності особистості, плекання довіри до люблячого Бога-Творця. Саме таке спрямування разом із люблячою допомогою батьків та вихователів формує та виховує дитину, допомагає їй краще спілкуватися з оточенням, вчить розуміти себе, свої думки і почуття, розвиває в дитині приналежність до сім`ї, Церкви, родини, народу.

У новому навчальному році разом із о. Ігорем плануємо і надалі працювати над програмою розвитку цілісної особи з християнським світоглядом, а також заохочувати та залучати дітей до літургійного життя Церкви.

Повідомила Филипець М.М., завідувач ДНЗ

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336