Пошук по сайту

«Канікули з Богом» у Цеблові відбувалися біля монастиря сестер св. Йосифа

Нещодавно завершились «Веселі канікули з Богом» у с. Цеблів Белзького деканату, які відбувалися біля Матернього Дому сестер Згромадження св. Йосифа.

Провадили канікули с. Ангелина та с. Мар’яна зі своїми дівчатами-вихованками. Тема канікул: «Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя!»

Щодня приходило понад 30 дітей. День "Канікул з Богом" починався зі щоденних молитов у монастирській каплиці. Під час зустрічі сестри проводили дітям катехизацію, в якій наголошували на творенні добра для свого ближнього. Після цього співали пісні з рухами, танцювали банси "Блаженні", "Козачок", "Сонце нам сяє", "Королівський". Також щоденно діти робили цікаві орігамі, малювали та грали у різні ігри. Разом проведений час закінчувався спільною молитвою, в якій діти просили Божого милосердя для своїх рідних, військових, для Неньки-України.

В останній день учасники проводили "Велику гру" по сільській місцевості, у якій діти показали усі свої здібності та таланти, за які отримали сувеніри зі солодким подарунком. На завершення «Веселих канікул з Богом» піднялись на гору за селом, де спільно помолились, трапезували, а також співали, танцювали та грали ігри.

"Веселі канікули з Богом" були цікавими, веселими та незабутніми!

СВІТЛИНИ

Повідомили сестри Згромадження св. Йосифа

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336